F&P ansætter stærk brancheprofil som COO

Publiceret 07.09.2022
F&P har ansat Sara Brinks Larsen som COO. Sara har senest været Chief Corporate Affairs Officer og direktionsmedlem i AP Pension, hvor hun har haft ansvaret for blandt andet HR, koncernsekretariat, kommunikation og compliance.

 - Jeg er utrolig glad for, at vi har kunne tiltrække en stærk kapacitet som Sara til vores hold. Sara kommer med den helt rigtige baggrund, tilgang og indsigt til at understøtte F&P i vores videre udvikling. Vi glæder os til, at Sara som COO vil løfte de helt centrale opgaver med at drive F&P’s medarbejder- og organisationsudvikling og samtidig sikre produktive interne processer i vores organisation, siger adm. direktør Kent Damsgaard.

 

- F&P spiller en central rolle i branchens bidrag til at skabe tryghed og være med til at løse velfærdssamfundets udfordringer, og det er en agenda, jeg brænder for. Sammen med mine nye kollegaer ser jeg derfor meget frem til at bidrage i arbejdet med udvikling af organisationen, siger Sara Brinks Larsen.

 

 - Vores ambition er at være den mest værdiskabende brancheorganisation og samtidig den bedste arbejdsplads. Det kræver et vedholdende fokus på at sætte mål og eksekvere og samtidig løbende udvikle de bedste rammer for vores mange dygtige kollegaer. Begge dele er Sara særdeles kompetent til at kunne bidrage til, siger Kent Damsgaard.

 

F&P’s 140 medarbejderes arbejdsopgaver spænder bredt fra interessevaretagelse over digitale brancheløsninger til sekretariatsbetjening af garantifonde.

 

Sara Brinks Larsen skal blandt andet være med til at styrke F&P's arbejde med mål og målopfølgning, og samtidig vil hun overtage ansvaret for Ledelsessekretariatet, HR og Intern Service fra underdirektør Louise Lange Thomsen, som efter 15 år i F&P har ønsket at stoppe ved udgangen af september.

 

 - Louise har gennem 15 år været drivende i F&P’s HR-arbejde og har i de seneste to år haft ansvaret for HR og ledelsessekretariatet, hvor hun har spillet en afgørende rolle i den store omstilling af F&P, som vi har gennemført, så jeg vil sige en meget stor tak til Louise og giver hende samtidig de bedste anbefalinger, siger Kent Damsgaard.

 

Sara Brinks Larsen har første arbejdsdag i F&P torsdag den 15. september. Sara vil indtræde i F&P’s direktion, som udover den adm. direktør består af de to vicedirektører Jan V. Hansen og Thomas Brenøe samt direktør for kommunikation Per Geckler Møller og CFO Peter Krejberg Nielsen.

 

Sara Brinks Larsen

 

 

Kent Damsgaard

Vil du vide mere?

Kent Damsgaard

Adm. direktør