Folkemøde

Folkemødet i Allinge

F&P deltager på Folkemødet 2024 både med vores egen branchescene og som den del af Klima og Energi Scenen.

calendar 13.06.2024 - 15.06.2024

marker Allinge, Bornholm

Folkemøde 2024

Folkemødet på Bornholm handler om at mødes og diskutere, og det er stedet, hvor man kan følge med i, hvad der rører sig i det danske samfund. De mange debatter, der bliver rejst, er en direkte afspejling af de tendenser, der rører sig i samfundet.

Derfor har F&P også været aktive på Folkemødet med eget telt siden 2012. Vi er officielt Demokratipartnere for Folkemødet. Det er vi, da det er et godt sted at skabe synlighed for vores branche, og vi har gennem årene holdt en lang række debatter, der har sat fokus på aktuelle problemstillinger i velfærdssamfundet. Vi har haft en bred vifte af paneldeltagere, fra eksperter til forbrugerrepræsentanter til ministre og lokalpolitikere. 

Vores telt ligger centralt placeret på Ydermolen på Allinge Havn og er blevet et mødested for vores mange interessenter.

F&P deltager også i Folkemødet 2024 - både med vores egen branchescene og som en del af Klima og Energi Scenen. I vores eget telt holder vi og en lang række af vores medlemmer debatter henover de tre dage.

Se programmet her

Torsdag, fredag, lørdag

Her programmet for Klima og Energi Scenen:

Klima Og Energi Program 2023 FM

Har du som medlem spørgsmål om deltagelse i Folkemødet, kan du række ud til Nicolai Schacke eller Hans Beck Gregersen i F&P's kommunikationsafdeling. Find kontaktoplysninger her

Seneste nyt

Nyhed {{article.tag}} {{article.publishedDate}}
{{article.header}} chevron
Se alle nyheder arrow-right