Om os

I F&P arbejder vi hver dag for at skabe værdi for vores medlemmer, så de kan skabe størst mulig værdi for deres kunder, danskerne.

Vi er en del af velfærden

F&P er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber. Vi varetager branchens interesser og arbejder for, at branchen bliver kendt for sit bidrag til at løse nogle af de største udfordringer, det danske og internationale samfund står over for. Det handler i bund og grund om tryghed. Fx er de fleste danskere forsikret mod ulykke, brand og tyveri, og 2,3 millioner danskere supplerer det offentlige sundhedstilbud med en sundhedsforsikring.

F&P’s medlemmer er på den måde allerede i dag en vigtig del af den velfærd, vi kender. Som branche skal vi være med til at forme fremtidens offentlige velfærd for alle. Og øge fremtidens samlede tilbud om velfærd til den enkelte. 

Derfor arbejder branchen på investeringer, der både skaber udvikling i samfundet, gode arbejdspladser og afkast til danskernes alderdom. Vi investerer i fremtidens Danmark. Ikke mindst i forhold til grøn omstilling.

Internt link ikon
Strategi 2025

Mere om F&P's arbejde med velfærd, tryghed og grøn omstilling

Podcasts, der skal rådgive og inspirere

F&P har i samarbejde med flere udgivet tre podcasts med fokus på mental sundhed, arbejdskultur og privatøkonomi

Lyt med her arrow-right

Organisationsdiagram

Vores kontor ligger i Hellerup og har ca. 150 medarbejdere.

search
search

Tryk på billedet for at se det i fuld størrelse