F&P bygninger

Job og karriere i F&P

Som medarbejder i F&P bliver du en del af en arbejdsplads, der vægter fagligheden højt, og hvor det vigtigste formål er at varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser.

I F&P får mulighed for at fordybe dig i komplekse udfordringer og skabe løsninger, der kan supplere velfærdssamfundet og skabe tryghed for den enkelte dansker. F&P har bæredygtighed og grøn omstilling højt på dagsordenen, og du kommer til at arbejde sammen med ca. 140 kollegaer i Tuborg Havn.

Foruden dine kollegaer kommer du til at få en række eksterne samarbejdspartnere – herunder bl.a. medlemmer, embedsfolk, journalister, politikere og en række ministerier. Et stærkt netværk blandt væsentlige interessenter og brede alliancer er afgørende for, at vi kan skabe de bedste resultater for vores medlemmer. 

Som brancheorganisation løser vi en bred opgaveportefølje for vores medlemmer, og det gør vi med afsæt i vores fire kerneværdier:

  • Kompetent - fordi det vækker tillid, giver os gennemslagskraft og er motiverende.
  • Offensiv - fordi vi vil sætte dagsordenen. 
  • Konstruktiv - fordi vi vil tage medansvar for udviklingen i samfundet. 
  • Succes og sammenhold - fordi vi sammen skaber gode resultater og en god arbejdsplads.

Vi samler på specialister

Medarbejderne i F&P har mange forskellige kompetencer og fagligheder, og vi er en brancheorganisation med plads til fordybelse og specialviden. Derfor vil du også opleve, at mange af dine kollegaer er dygtige specialister, og du kan lære meget af mange, uanset om det drejer sig om økonomiske beregninger, solvenskrav, regulering, digitalisering, public affairs, kommunikation eller skadeforebyggelse.

F&P arbejder politisk, og derfor er dem, vi ansætter ikke kun kendetegnet ved at have en høj faglighed, vi lægger også vægt på gode formidlingsevner og politisk tæft. Du passer ind, hvis du er faglig dygtig, ambitiøs og god til at navigere i det politiske landskab.

Vi værner om den høje faglighed i vores hus, og den er afgørende for, at vi kan varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser.

Udviklingsmuligheder

Med et hus fuld af specialister er det vigtigt, at vores medarbejdere altid har mulighed for at kunne holde sig opdaterede inden for deres område. Derfor går vi op i at tilbyde dig relevante kurser, kompetenceudvikling og mulighed for at præge, hvordan dine arbejdsopgaver løbende skal udvikle og udfolde sig.

Samtidig er det vigtigt for os at passe godt på vores medarbejdere, og derfor arbejder vi løbende på, at F&P forbliver en god og sund arbejdsplads, hvor du trives.

Camilla Hovmand Prehn

Vil du vide mere?

Camilla Hovmand Prehn

HR-chef