F&P

Job og karriere i F&P

Som medarbejder i F&P bliver du en del af en arbejdsplads, der vægter fagligheden højt, og hvor det vigtigste formål er at varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser.

I F&P – brancheforening for forsikring og pension, arbejder vi hver dag for at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer – så de kan skabe størst mulig værdi for deres kunder, danskerne. Det gør vi ved at udvikle og levere værktøjer og løsninger til vores medlemmer, rådgive om ansættelsesforhold og arbejde for, at vi nu og i fremtiden har en stærk og velfungerende forsikrings- og pensionssektor. Det er vigtigt for vores velfærdssamfund. 

Faglighed

Vores kompetencer og fagligheder er meget forskellige, og mange af dine kollegaer er dygtige specialister. Du kan lære meget af dine kolleger, uanset om det drejer sig om økonomiske beregninger, regulering, digitalisering, kommunikation og public affairs, skadeforebyggelse, sagsbehandling eller administration. Vi er også nysgerrige på dine kompetencer og glæder os til at få dem i spil hos os. 

Kultur

Vores kultur er kendetegnet ved faglig sparring, en uformel omgangstone og hurtige beslutningsprocesser. Samtidig lægger vi stor vægt på et godt samarbejde, og at vi har det godt sammen. Derfor arbejder vi løbende på, at F&P er en god og sund arbejdsplads, hvor vi trives og har gode, faglige udviklingsmuligheder.

Vi arbejder løbende på at styrke og fastholde en kultur, hvor vi

  • Har et konsekvent fokus på at gøre en mærkbar forskel for vores medlemmer
  • Sætter vores høje faglighed i spil
  • Har mod til at beslutte og prioritere
  • Bakker hinanden op, spiller hinanden gode og fremmer begejstring og arbejdsglæde. 

Hvis du gerne vil lære dine kolleger at kende, så er der rig mulighed for det. Ud over det faglige samarbejde på tværs, så kan du deltage i vores fredagsbar, sommerfest, DHL-løb, julefrokost eller julearrangement for medarbejdere og deres familier.

Vi er p.t. ca. 150 medarbejdere og har kontor i Tuborg Havn i Hellerup.

Lyder vi som en arbejdsplads lige for dig, så klik på ”Se ledige stillinger”. Du kan også vælge at oprette en jobagent, så du automatisk får besked, når vi har en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer og ønsker.  

Camilla Hovmand Prehn

Vil du vide mere?

Camilla Hovmand Prehn

HR-chef