Nyhed

F&P ansætter markant overenskomstprofil som arbejdsgiverdirektør

Den 16. november træffer F&P’s medlemmer formelt beslutningen om at etablere den nye arbejdsgiverforening, F&P Arbejdsgiver, som overtager arbejdsgiveropgaverne fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening fra det nye år.

Publiceret 06.11.2023

Og det bliver med en af landets stærkeste profiler inden for overenskomster og personalejura i spidsen som ny direktør – nemlig advokat Sanne Stadil, som tidligere har været personalejuridisk direktør i Dansk Industri.

Sanne Stadil

 - Jeg er rent ud sagt pavestolt over, at vi har kunnet tiltrække så stærk en profil som Sanne Stadil til at stå i spidsen for branchens nye arbejdsgiverforening. Jeg kender Sanne som én af de absolut dygtigste på sit felt - og samtidig også som en fremragende leder, som vil kunne skabe den helt rigtige retning for vores rådgivning og indsats som arbejdsgiverorganisation, siger adm. direktør Kent Damsgaard, F&P.

Sanne Stadil har som personalejuridisk direktør haft ansvar for den overordnede ledelse af DI’s personalejuraområde, som yder personalejuridisk rådgivning, forhandler overenskomster og fører retssager og voldgifter for medlemmerne. Herunder også for udviklingen af digitale rådgivningsværktøjer til medlemmerne inden for personalejura og undervisningsaktiviteter inden for personalejura og overenskomstforhold.

quote

Jeg er rent ud sagt pavestolt over, at vi har kunnet tiltrække så stærk en profil som Sanne Stadil til at stå i spidsen for branchens nye arbejdsgiverforening

- Kent Damsgaard, F&P

 - Det er en kæmpe opgave at skulle etablere en helt ny arbejdsgiverorganisation, men Sanne har om nogen de erfaringer og kompetencer, der skal til for at gøre F&P Arbejdsgiver til en succes – sammen med det dygtige hold af kolleger, som kommer til os fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening. Hun er også en dygtig kommunikator, som kan løfte vores nye stemme som arbejdsgiverorganisation, siger Kent Damsgaard.

Sanne Stadil tiltræder i F&P den 13. november for at bistå med forberedelserne til at kunne løfte arbejdsgiveropgaverne fra det nye år. Hun indtræder samtidig i F&P’s direktion.

 - Jeg glæder mig til at komme i gang med at skabe rammerne for, at vi kan give vores medlemmer i forsikrings- og pensionsbranchen den bedst mulige rådgivning og service – også på dette felt. Det er en fantastisk spændende opgave, og jeg ser virkelig frem til at komme ud og møde vores medlemmer, så vi bruger anledningen til at skabe den nye arbejdsgiverorganisation, de ønsker og har brug for, siger Sanne Stadil.

Fra FA følger fra det nye år et særdeles kompetent hold til F&P Arbejdsgiver med chefforhandler Claus Ryde, arbejdsmiljøchef Morten Holm Bundgaard, advokat (L) Kirsten Brask Lillevang og seniorøkonom Karen Winnie Larsen.

Seneste nyt

Nyhed {{article.tag}} {{article.publishedDate}}
{{article.header}} chevron
Se alle nyheder arrow-right
Kent Damsgaard

Vil du vide mere?

Kent Damsgaard

Adm. direktør