Vær med til at fejre århundredets aftale

Publiceret 23.08.2022
Dansk økonomi blev reddet med fælleserklæringen fra 1987. Sammen med Altinget markerer F&P aftalens 35-års fødselsdag ved at samle politikere, arbejdsmarkedets parter og eksperter for at drøfte behovet for en ny stor aftale, der kan løse klimaudfordringerne og et presset dansk velfærdssystem. Kom med den 31. august kl. 13.00 i Altingets gård i København.

Nogen gange er problemerne så store, at ingen kan løse dem alene. Sådan var det i 1987. Dansk økonomi og velfærd var truet, og det fik arbejdsgivere, arbejdstagere og politikere til at gå sammen om en aftale om pensioner, løn og arbejdsmarkedspolitik –  Fælleserklæringen. 

 

I dag står vi med nye udfordringer – et presset klima og velfærdssamfund – og der er behov for at drøfte, hvordan væsentlige samfundsaktører igen står sammen om at løse dem.

 

Den 31. august 2022 samler F&P sammen med Altinget politikere, arbejdsmarkedets parter og eksperter for at se tilbage på aftalen fra ’87. Hvordan fik vi den, og hvordan ændrede den dansk politik?

 

Vi drøfter behovet for en ny stor aftale, og ser på, om det kan lade sig gøre, og hvad konsekvenserne er, hvis vi ikke kan.

 

På dagen kan du bl.a. møde Peter Hummelgaard, Sigge Winther og Kent Damsgaard. 

 

Arrangementet finder sted den 31. august kl. 13.00-17.00 med efterfølgende bar og netværk. 

 

Tilmeld dig gratis via linket: https://www.altinget.dk/arena/konference/faelleserklaeringen

 

Hans Beck Gregersen

Vil du vide mere?

Hans Beck Gregersen

Chefkonsulent