Crime Office

Udredning

Forebyggelse og bekæmpelse af grænseoverskridende forsikringssvindel, organiseret kriminalitet og fremskaffelse af køretøjer, der er transporteret til udlandet.

Udredning assisterer F&P's medlemmer med forebyggelse og bekæmpelse af grænseoverskridende forsikringssvindel, organiseret kriminalitet og fremskaffelse af køretøjer, der er transporteret til udlandet.

Udredning var tidligere kendt som Østkontoret og har eksisteret siden 1994.

Udredning har en særlig indsigt i de procedurer, arbejdsgange og det bureaukrati, som i mange lande gør frigivelse af stjålne køretøjer meget kompliceret. Derfor hjælper Udredning medlemsselskaber til at få de fundne køretøjer frigivet og hjemtaget til Danmark.

 

Helt konkret assisterer Udredning medlemsselskaberne med:

  • At efterlyse stjålne køretøjer internationalt. Det omfatter person-, vare- og lastbiler, entreprenørmateriel, motorcykler, campingvogne, trailere m.m.
  • Udredning står bag medlemsselskabernes efterlysningsportal CrimeOffice, hvorigennem kaskoforsikrede køretøjer efterlyses på daglig basis.
  • At hjemtage stjålne køretøjer fra udlandet.
  • At være forbindelseskontor for forsikrings- og pensionsselskaber til politiet i sager om forsikringskriminalitet i ind- og udland.
  • At indsamle Business Intelligence om forsikringsrelateret kriminalitet og arrangerer seminarer for udvalgte ansatte i forsikringsbranchens Special Investigation Units.
Helle B. Pedersen

Vil du vide mere?

Helle B. Pedersen

Chefkonsulent